2013/02/23

Dark times are coming

Jepjep ihan niin kuin otsikko sanoo.
Tein tässä loppuviikosta ehkä parhaan päätöksen ikinä.

Kaikki alkoi siitä kun mietin kuinka paljon säästäisin rahaa ellen ostaisi aina joka kuukausi uusia vaatteita tai muuta krääsää. Mietin sitten että hei jos olisin maaliskuun "shoppailulakossa"..
Mulle on kehittynyt tässä parin viimeisen vuoden aikana jonkin asteinen "ostamisaddiktio".
Ja kun satun olemaan materialistinen paskiainen tuntuu elämä ihan kamalan tylsältä jos en saa uusia juttuja joka kuukausi.
Mutta nyt sille on tulossa stoppi.

Mulle ominaisellaa tavalla päätin mennä vielä askeleen eteenpäin ja hitto soikoon(!) minä aion säästää.

Mistä nämä ajatukset?

Hirveesti tekis mieli vierailla briteissä ja tarkemmin oikeastaan Skotlannissa. Kummitäti perheineen asustelee siellä ja aion joka tapauksessa lähteä sille suunnalle opiskelemaan tulevaisuudessa.
Se on siis ensimmäinen säästökohde.

Toinen säästökohde on mahdollisesti eräs juttu jota eilen päivittelin tumblrissa.
Kyseessä on siis hahhahoohhhoohohoho JKT48.
"Hullua", sanoin itsekseni tänä aamuna kun ajattelin homman läpi uudestaan.
Pitäisi säästää ikuisuuksia ja mistä voin tietää olevani kiinnostunut koko ryhmästä sitten jos/kun mulla on rahat kasassa?
Mutta ongelma ei taidakaan olla tämän näköinen. Mietiskelin, että jos tuo mahdollinen skenaario tapahtuu niin sitten säästän vaan pari kuukautta pidempään ja lähden Japaniin.

Laskeskelin tossa säästöaikataulua ja maaliskuusta eteenpäin pitäisi yhdeksän kuukautta jaksaa. Paitsi tietenkin jos jotenkin onnistuisin saamaan kesätöitä (mikä tosin vaikuttaa aika epätodennäköiseltä).
Lupasin kuitenkin itselleni että saan silloin tällöin ostella vaatteita tms, kunhan ne eivät ole kalliita. Eli kirppareita en lue ulos laskuista hee hee.

Ja tätä kautta pääsenkin sitten seuraavaan aiheeseen, joka on viime viikonloppu.
Kuten viimeksi sanoin, suunnittelin lähteväni viihteelle ja tilanne tietenkin oli se ettei lattialta vaatekaapista löytynyt mitään kivaa. Ostin sitten tuollaisen denim-paidan, joka on sattumoisin mun uusi lemppari..
Piti kauheesti ottaa kuvia, mutta valmistautumisrituaalini veikin yllättävän paljon aikaa ja baarissa oli ehkä vähän liian täyttä jne.

Ehdin kuitenkin ottamaan pari kuvaa webcamilla ennen lähtöä.

sotku on paras :D ja pikseli :D
Tuossa ilman meikkiä yms. Ehin ainoastaan littaamaan hiukset päätä myöten peruukkia varten. Oon kadottanut mun peruukkisukan vai mikälie onkaan.

pitkä naama
Ja tässä just vähän ennen lähtöä. Voisin vaikka vannoa ettei mun leuka oikeasti näytä noin terävältä.

Tässä videomateriaalia illasta. Huomauttaisin olleeni hieman humalassa. Enkä koskaan sanonut olevani hyvä laulaja. Enkä sitä ole ainakaan tuon perusteella.
Lauloin karaokessa siis Trainin Hey Soul Sister. Kivaa oli kyllä.

Ainii! Hommasin ukulelen! En jaksa alkaa täällä raivoamaan siitä kuinka ongelmallista soittamaan opetteleminen on ollut mutta tässä kuva.
lemonnn
Seuraavaksi tähän blogiin on luvassa ensimmäinen oma tekemä banneri. Jee.

3 kommenttia:

  1. Onnea ja temppiä säästämiseurakkaan...ku vaan muistat ettei jaappanissa oo kumpsua maksamassa sun ruokia ja majoitusta :p

    VastaaPoista
  2. 2NE1sucks27/3/13 19:09

    Jätkällähän on joku lasten kitara :DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku mul ois jo pienenä ollu ukulele. Oisin varmasti nii paljon parempi soittaa sitä DDDD::::D:D:D:D:D:D:

      Poista